» Начало »Автоклиматици

В днешно време почти всеки автомобили е оборудвани с климатична система, която подобрява комфорта в автомобила, а приятната температура допринася за по-добрата концентрация на шофьора и повишава сигурността на шофирането.

За да се гарантира ефективната работа на Вашия автоклиматик той се нуждае от редовно обслужване всяка година. Редовните проверки и диагностицирането на нередности, още преди те да предизвикат сериозни проблеми до голяма степен спестяват от Вашето време и средства.

Благодарение на своя дългогодишен опит в областта на автоклиматичната и хладилна техника специалистите от ВИКИ 73 ООД предоставят на своите клиенти пълно обслужване, диагностика, зареждане, ремонт и профилактика на Вашият автоклиматик.

Сервизът на ВИКИ 73 ООД е напълно оборудван с необходимите инструменти и апаратура за цялостен ремонт и поддръжка на автоклиматици. Разполагаме с голям набор от резервни части, както и такива с възможна доставка в рамките на един работен ден, предоставени от наши партньори.

Несъмнено нашата най-добра реклама са стотиците доволни клиенти, най-голямото признание за нас е доверието, което те имат към нас

Вашия автоклиматик се нуждае от зареждане ако:

  • се чува звук подобен на съскане, или течаща вода от вътрешността на таблото
  • температурата, която отдава от въздуховодите е недостатъчно ниска
  • на стъклото на дехидратора се виждат балончета

Проблемите, обаче, свързани с Вашият автоклиматик, които могат да се открият при годишна диагностика не са свързани само със загуба на фреон, а и с замърсяване на радиатори, неприятни миризми в купето, проблем с компресора или дехидратор, проблем с ТРВ и др.

Всяка климатична система се нуждае от профилактичен преглед един път в годината, за да се почистят насъбралите се прашинки, бактерии, твърди частици, отработени газове, лоши миризми по топлообменниците и въздуховодите й, както и подмяна на поленовият филтър.

Поленовия филтър пречиства входящият въздух в купето на автомобила и благодарение на него изброените вещества не могат да проникнат в купето на автомобила Ви.

Препоръчително е смяната на поленовият филтър да се извършва на 15 - 20 хил. км. (при градско шофиране пробега е намален).

Фирма ВИКИ 73 ООД предлага ремонт и продажба на всички видове автоклиматични КОМПРЕСОРИ, за всички марки и модели автомобили.

   

Начало | Услуги | Автоклиматици | Хладилна техника | Партньори | Контакти

Copyright © viki-73.com by Elinor